Salon 2017-04-27T10:03:12+02:00

Welkom bij Zazoes

Zazoes is een frisse, veelzijdige en stijlvolle kapsalon in ‘s-Hertogenbosch.  U kunt bij kapsalon Zazoes terecht voor diverse behandelingen en specialiteiten. In de kapsalon werken we met diverse merken zoals Balmain Hair, Goldwell, DC Haircosmetics en meer. Zazoes is een gemoedelijke en professionele salon waar u terecht kunt voor een goed advies, er wordt de tijd voor u genomen en u krijgt een persoonlijke behandeling.

Iets wat we veel van klanten horen is: ”bij Zazoes voel je je gelijk thuis”. De gezellige salon en de huiselijke sfeer zorgt voor een ontspannen sfeer waarbij de wensen van de klant voorop staan. Zowel mannen als vrouwen zijn meer dan welkom en u kunt bij Zazoes ook terecht voor bruiloftkapsels of andere speciale wensen.

Er wordt gewerkt met een passie voor het kappersvak en met het doel om mensen mooier te maken. We verzorgen op creatieve en deskundige wijze uw haar. Het is dan ook belangrijk dat iedereen met een goed gevoel de salon verlaat. Zazoes is in 2011 opgericht door Zinzi nadat ze in diverse andere kapsalons had gewerkt was het tijd voor iets nieuws. Zinzi heeft zich gespecialiseerd zowel in de praktijk alsmede met het behalen van trainingen en diploma’s op het gebied van kleurbehandelingen, keratine behandelingen, haarverlening en nog veel meer.

Zinzi geeft nog dagelijks trainingen aan kapsalons in Nederland en België. Zinzi wordt ingehuurd om haar ervaring en specialisme door te geven aan anders kappers. Wilt u zelf kennis maken? Maak dan snel een afspraak via: 073-2032477 of vul het formulier in op de website en er wordt contact met u opgenomen.