Kleurspecialist 2018-09-12T08:15:14+02:00

Zazoes uw kleurspecialist

Bij Zazoes werken we met kleuren van Goldwell en DC Haircosmetics, hierdoor hebben we een compleet aanbod tegen een zeer scherpe prijs. Kleuren is onze specialiteit . That’s why we only work with the best; van onze professionele producten tot de speciale kleurtechnieken waarmee we werken. U kunt bij Zazoes terecht voor het bijwerken van uw uitgroei tot een complete make-over. Laat u verassen en adviseren door onze specialisten.

Met kleur kun je zoveel bereiken; van het verbergen van ouderdom tot een complete nieuwe look! Kies een haarkleur die bij je past. Sommige haarkleuren hebben wat meer onderhoud nodig dan andere looks, vind je het niet erg om regelmatig naar de kapper te gaan of met je haren bezig te zijn? Laat je daarom altijd goed adviseren over een haarkleur die bij jou past. 

kleurspecialist den bosch

Professioneel Verven

Iedereen kan zijn haar verven, maar helaas merken wij vaak in de praktijk dat het resultaat erg kan tegenvallen. Professioneel haar verven is een van de moeilijkste maar ook mooiste aspecten van het kappersvak. Zonder vakkennis en kennis van kleuren is de teleurstelling vaak groot. 

Zazoes is de specialist op het gebied van professionele haarkleuringen. Wij gebruiken de beste producten voor het beste resultaat en dat ook nog eens tegen een eerlijke prijs!

What more do u want?