Keratine Behandeling 2017-04-27T10:17:45+02:00

Wat is Keratine?

Keratine is een stof/eiwit welke wordt aangemaakt door het lichaam. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijke haren en nagels zijn dan ook grotendeels gemaakt van Keratine. Keratine bevattende cellen worden voortdurend afgestoten en vervangen door nieuwe cellen. Ook roos en andere huidschilfers ontstaan door dit proces.

keratine behandeling

Wat doet Keratine?

Keratine beschermt en hersteld de natuurlijke huid, haren en nagels. Natuurlijk haar bestaat voor meer dan 90% uit Keratine. Maar hoe meer men föhnt, stijlt, en kleurt neemt de hoeveel Keratine in het haar af. Professionele kappersproducten worden vaak voorzien van Keratine. Met deze producten wordt de natuurlijke balans van Keratine in het haar op peil gebracht.

Wat is een Keratine Behandeling?

Een Keratine Behandeling zorgt er dus voor dat het haar weer een natuurlijke balans krijgt. Keratine kan beschadigt haar herstellen. Maar een Keratine Behandeling kan er ook voor zorgen dat iemand met krullen fijn en stijl haar heeft. Bij ons stemmen we de Keratine Behandeling af naar de wensen van de klant. Er is veel mogelijk maar het beste kan dit worden beoordeelt door een professional in de kapsalon. Een Keratine Behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 3 uur afhankelijk van de dikte en lengte van het haar.

Het is belangrijk dat de nazorg na de Keratine Behandeling ook goed wordt uitgevoerd. Hiervoor zijn eventuele professionele producten van KeraSilk te koop in de salon. Alle stappen worden u ook duidelijk uitgelegd en bij vragen aarzel niet om contact op te nemen.

keratine behandeling

Waarom een Keratine Behandeling?

Een keratine behandeling werkt bij ieder haartype en kan afgestemd worden op de wensen van de klant. Tot wel 5 maanden pluisvrij, gezond, stralend, zijdezacht en stijl haar! De ideale oplossing voor veel haarproblemen. U zult versteld staan van de resultaten en lees anders wat ervaringen van tevreden klanten die u voorgingen.