Haarverlenging 2017-04-27T10:15:19+02:00

Haarverlenging Den Bosch

Bij Zazoes werken we met Balmain Hair Couture, een revolutionair bedrijf dat gevestigd is in Nederland! Met de producten van Balmain kunnen we bij Zazoes uw haar omtoveren tot een waar kunstwerk! Voelt u zich onzeker over uw haarlengte of de dikheid of het volume van uw haar? Met onze experts en de producten van Balmain Hair is dat verleden tijd! Lees hieronder meer over haarverlenging den bosch.

Oorsprong van Balmain Hair Couture

Balmail Hair Couture is een hairextensionsproducent met de roots in Parijs. Het hoofdkantoor is gevestigd in Schipluiden in Zuid-Holland. Balmain Hairextensions vindt zijn oorsprong in Schipluiden Nederland. Daar is de familie Guliker rond de jaren zeventig van de vorige eeuw begonnen. In die tijd is voormalig Euro Hair Fashion door het modehuis Balmain benadert voor een licentie in haarproducten. Daar Balmain zelf op zoek was naar een eigen pruikenproducent omdat vele modehuizen in die tijd een eigen pruikenlijn hadden. Hier is de naam Balmain Hair uit ontstaan.  Balmain Hair opereert wereldwijd en wordt aangestuurd vanuit Nederland.

Productontwikkeling door Balmain Hair Couture

Balmain hair is reeds dertig jaar actief in de wereld van haartoevoegingen en haarvervangingen. Van oorsprong is Balmain Hair een pruikenspecialist, zij maakten pruiken welke in die tijd veel verkocht werden door kappers. De overstap naar extensions was daardoor ook niet groot toen de pruik uit zijn gratie raakte. Sindsdien is zij continu aan het innoveren. Daar waar het begon met hairwefts (banen van haar welke ingevlochten konden worden) heeft Balmain Hair daarna ook de volgende producten ontwikkeld:

★ Fill-in extensions
★ Clip- In producten
★ Tape Extensions
★ Soft Ring Extensions
★ Système Volume
★ Luxury Styling & Care Line

Hairextensions

Hairextensions: welke Balmain Hair Fill-In extensions noemt. Dit zijn de normale extensions zoals gebruikelijk in de extensionsmarkt. Deze zijn verpakt per 10, 50 en 100 stuks. De laatste twee verpakkingen noemt Balmain Hair Value Packs.

Clip-In producten

Clip-In’s: producten die voor een avondje in het haar geclipt kunnen worden. Voorbeelden die Balmain Hair zijn; Lengths-extension, Complete Extension, HairMake-up producten (diverse kleuraccenten welke door middel van clips in het haar aan te brengen zijn) Elegance collectie (kant en klare staarten, knotjes en vlechten) Double-Hair (banen van echt haar voor haarverlenging of haarvolume) Tape Extensions (extensions voorzien van een Tape Applicatie). Sommige producten worden hiervan nog steeds geproduceerd, andere niet.

Wefts en hairweaving

Balmain Hair heeft ook wefts ontwikkeld die in het haar gevlochten, gewaxt (door middel van wax bondingen), gelijmd (door middel van speciale vloeibare liim), geclipt (door middel van clips) of door middel van ringetjes in het haar gezet kunnen worden. Balmain Hair noemt dit de Soft Blend Weaving techniek.

Tape Extensions

Balmain Hair is ook extensions gaan ontwikkelen welke te bevestigen zijn met een tape oplossing. Deze extensions worden aan het eigen haar geplakt.

Ring Applications

Een ontwikkeling van de laatste jaren is het vastzetten van extensions of banen van extensions zoals wefts, met ringetjes. Deze ringetjes worden vastgeknepen in het haar en brengen het eigen haar geen schade toe.

Balmain Système Volume

Om de high-end salons te voorzien heeft Balmain Hair het Systeme Volume systeem ontwikkeld. Dit is een snelle manier van het toevoegen van haar.

Haarverzorging

Verzorgingsproducten en stylingproducten ontwikkeld door Balmain Hair. De lijnen bestaan uit shampoo’s, conditioners, haarmaskers en dergelijke.