Behandelingen 2017-04-27T09:59:20+02:00

Zazoes, uw specialist op het gebied van haar!

Bij Zazoes kunt u terecht voor diverse behandelingen. Naast het knippen van Heren en Dames is Zazoes is gespecialiseerd in de volgende behandelingen: Haarkleuren, Haarverlenging, Haarvolume, Haarverdikking, Keratine behandeling. Ook maken we bij Zazoes veel bruidskapsels en worden we gevraagd om bij speciale gelegenheden op locatie het haar van klanten te verzorgen. Bij Zazoes knippen of kleuren we uw haar zoals u dat wenst. We zijn altijd bekend met de laatste knip en kleur technieken. We hebben klanten die zelfs uit België komen om bij Zazoes naar de kapper te komen, leuk hè?

Als vrouw kunt u natuurlijk terecht voor uw wekelijkse of maandelijkse behandelingen zoals knippen, föhnen of kleuren, onder het genot van een kopje koffie en een leuk gesprek zorgen wij ervoor dat u weer stralend de salon verlaat. Maar ook bij heren kunnen we de haren wassen met de beste producten, daarna perfect knippen en stylen zodat u tot in de puntjes verzorgt de kapsalon verlaat!

Haarproblemen?

Het gaat bij Zazoes allemaal over haar, logisch want we zijn haar professionals maar we proberen een stapje verder te gaan. U kunt daarom ook bij Zazoes terecht als u problemen heeft als droog of futloos haar. Bent u niet tevreden over een kapper, of is er iets mis gegaan met kleuren? Bij Zazoes kunnen we u vrijwel met ieder haarprobleem helpen. Of heeft u last van beschadigt of weinig haar dan kunnen wij samen met u zoeken naar de juiste oplossing.  bij problemen met uw hoofdhuid of haaruitval kunt u terecht bij onze specialisten voor hulp! Geen probleem of vraag gaan we uit de weg, neem contact op via 073-2032477.

Professionele kapper, eerlijke prijzen

Veel kapsalons maken veel reclame of zijn gevestigd in een duur pand. Bij Zazoes hebben we hier geen last van en kunnen we u professionele diensten bieden tegen een eerlijke prijs. U krijgt dus als klant de beste merken, de beste service maar tegen een scherpe prijs! Neem zelf eens een kijkje bij de prijzen!